www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Producent zet show ‘Liesbeth’ op Youtube

Nu er even geen theatervoorstellingen zijn door de coronacrisis publiceert producent De Graaf & Cornelissen Entertainment enkele originele shows een aantal weken voorstellingen op het eigen Youtube-kanaal.

Nadat eerder al ‘Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie’ online werd gezet, is het nu de beurt aan de musical Liesbeth uit het seizoen 2017/2018. Deze musical gaat over het leven van Liesbeth List, met Renée van Wegberg in de hoofdrol.

De voorstelling gaat op 11 mei om 20.30 in premiere op Youtube en er kan zelfs gebruik worden gemaakt van een live chat met enkele acteurs uit de voorstelling. Deze voorstelling is van maandag 11 mei 2020 vanaf 20:30u t.e.m. zondag 17 mei tot 21:00u te zien op dit kanaal.

De Graaf & Cornelissen Entertainment:
www.youtube.com/degraafencornelissen

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...