nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

De Ploeg terug in het theater met Festen

Toneelgroep De Ploeg met Peter Heerschop, Viggo Waas, Joep van Deudekom, Genio de Groot, Han Römer en Titus Tiel Groenestege zijn volgend seizoen opnieuw in het theater te zien met het stuk ‘Festen’. Dit keer spelen ook Thijs Römer en Stephanie Louwrier mee.

Het stuk is een bewerking door Peter Heerschop van de gelijknamige Deense film van Thomas Vinterberg. Daarin onthult oudste zoon Christiaan gruwelijke familiegeheimen onthuld tijdens de groots gevierde verjaardag van zijn vader, Helge Kliingelfeldt. In eerste instantie wil niemand daar iets van horen en doorgaan met de verjaardag. Maar naarmate de avond vordert, hoe erger het feest ontspoort.

In 2002 werden vader en zoon respectievelijk gespeeld door daadwerkelijke vader en zoon Piet Römer en Han Römer. Voor de herneming zal Han Römer de vader spelen en zijn neef Thijs Römer de zoon.

Vanaf februari 2021 te zien in het theater.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.