nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

AKF Kerstvoorstelling De Verlosser met o.a. Theo Nijland

Van 21 t.e.m. 26 december kan je in De Kleine Komedie gaan kijken naar de AKF Kerstvoorstelling De Verlosser.

Een gitzwarte komedie is het. Over een sneeuwwitte kerst. Laat dat maar aan Theo Nijland over. Hij schreef De Verlosser. Tekst én muziek. Op verzoek van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Een mooie traditie. Met elke avond een nieuwe, fantastische gast. Neem een Brigitte Kaandorp, een Robert ten Brink of een Maarten Heijmans. Al worden de donkere dagen er deze keer niet bepaald lichter van. Een ongenode gast moet een getroubleerde familie zien te redden. Een gezin dat zucht onder een vreselijk verleden. En die alle hoop op een feestelijke avond allang heeft laten varen. Kerstmissie bij voorbaat mislukt, zou je denken. Maar de pogingen zijn hilarisch. En vintage Theo Nijland. Cynisch van toon, zwart van gal en vooral: van een ongekende schoonheid. Wij laten ons met graagte door hem verlossen.

Met: Theo Nijland, Marlies Heuer, Lucretia van der Vloot, Nyncke Beekhuyzen en Jacob de Groot. Gasten: o.a. Brigitte Kaandorp, Robert ten Brink en Maarten Heijmans.

Meer info en tickets:
www.dekleinekomedie.nl

Foto: Amsterdams Kleinkunst Festival

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon