nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: William Boeva, Ronald Goedemondt, Comedy Central roast, Paul de Munnik, Rob Scheepers

William Boeva heeft meegewerkt aan het boek Excluses van Beno Schraepen, een boek over inclusie en waarom dat zo belangrijk is. Het boek is deze week gepresenteerd.

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid lanceert een nieuwe bewustwordings-campagne ‘Denk 2x na voor je iets deelt’ over online privacyschending. Geanimeerde katten vertellen hoe ze last hebben van veelvuldig gedeelde kattenfilmpjes waarin ze te zien zijn. De voice-overs zijn van Ronald Goedemondt, Ruben van der Meer en Elise Schaap.

Hans Klok is de centrale gast van de nieuwe Comedy Central Roast, uitgezonden op dinsdag 21 december om 20.30 uur.

Pennies From Heaven heeft samen met Paul de Munnik “PRFCT Publishing” opgericht , waarin De Munnik zijn werk heeft ondergebracht en van waaruit de creatieve en administratieve samenwerking verder zal worden uitgebouwd.
meer info

Cabaretier, tonprater en columnist Rob Scheepers uit Sterksel is door carnavalsstichting De Knoerissen uit Uden uitgeroepen tot Knoergoeie Brabander 2022. De eretitel voor een bijzondere Brabander wordt elk jaar uitgereikt door de Udense Knoerissen.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.