nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vlaamse podcastprijzen: Oorkonde voor Xander De Rycke, Alex Agnew genomineerd

In België worden volgende maand tijdens het DS Podcastfestival de Oorkondes uitgereikt, de allereerste Vlaamse podcastprijzen. Er werden in totaal 30 podcasts in 5 categorieën genomineerd door professionele jury onder leiding van Wouter Deprez.

Alex Agnew is in de categorie “Talk” genomineerd met zijn podcast Welcome to the AA.

Xander De Rycke zal een speciale Oorkonde ontvangen voor zijn pioniersrol in de Vlaamse podcastgeschiedenis. De Rycke was in 2011 een van de eerste Vlaamse podcastmakers toen hij begon met “Mosselen om half twee”. Hij maakte ook “Ben je nog aan het kijken?”, waarin hij met fans en makers over hun favoriete televisieserie praat.

Het publiek kan tevens stemmen voor de publieksprijs via:
www.visitoostende.be

Eerdere berichtgeving DS Podcastfestival:
DS Podcastfestival met Xander De Rycke en opnames pocast Alex Agnew

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...