nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: De Verlosser, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Claudia de Breij, Tijl Beckand, Humo’s Comedy Cup

Gisteren is op het laatste moment besloten om de kerstvoorstelling ‘De verlosser’ met o.a. Theo Nijland toch niet als online voorstelling door te laten gaan. Het Amsterdams Kleinkunst Festival meldt: “De afgelopen weken is er door cast en crew in De Kleine Komedie keihard gewerkt aan het omtoveren van een voorstelling mét publiek, naar een online stream zónder publiek. Er werd ontroerend mooi gezongen, de scènes waren scherp en de gastspelers hebben zich volledig ingezet. Maar een belangrijk element bij de voorstelling ontbrak: het publiek. Ja, jullie. We hebben jullie gewoon nodig. Daarom is op het allerlaatste moment is besloten dat DE VERLOSSER niet gaat worden uitgezonden.”
meer info

Richard Groenendijk en Karin Bloemen zijn twee van de BN’ers, die in het panel zitten in het nieuwe RTL-spelshow Secret Duets. Elke aflevering moeten vier van de panelleden een duet zingen met iemand die naast hen aan de andere kant van een muur staat. Aan de panelleden de taak om te raden met wie ze samen zingen. De overige BN’ers raden mee en geven daarnaast commentaar op de optredens. Secret Duets is vanaf 30 december te zien bij RTL4.

Claudia de Breij en Tijl Beckand zijn twee van de BN’ers, die langskomen bij Lago di Beau. In dit programma ontvangt Beau van Erven Dorens wekelijks twee BN’ers voor een goed gesprek aan het Comomeer in Italië. Zeg maar Villa Felderhof, maar dan in Italië. Lago di Beau is vanaf zondag 2 januari iedere week om 21.35 uur te zien bij RTL 4.

De finale van Humo’s Comedy Cup met Jade Mintjens, Vincent Voeten en Charles Le Riche werd i.v.m. de strengere coronamaatregelen verplaatst naar 2 februari. De laatste kaarten zijn beschikbaar.
www.arenberg.be

Categorie: Afgelasting, Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...