nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Afgelasting ‘Verte’ van Sara Kroos

De resterende tour van ‘Verte’ van Sara Kroos is afgelast. Dit maakte ze zojuist via sociale media bekend.

“”Helaas hebben we moeten besluiten dat de tour van Verte niet door kan gaan. Na heel vaak verzetten en afwachten, had ik nooit gedacht dat het nu alsnog afgezegd moet worden. We zouden van januari tot maart op tournee, maar we weten niet wanneer dat weer kan en of het dan gaat om zalen die gewoon helemaal vol mogen. Het is allemaal te onzeker en met een grote productie als Verte niet te doen. Voor iedereen die een kaartje had en drie, vier keer een nieuwe datum kreeg: het spijt me dat het alsnog niet door kan gaan, we hadden ons enorm op jullie verheugd. Verte had zelfs de Poelifinario gewonnen, een kers op de taart. Even treuren en weer door. Want we houden de moed erin! We gaan een nieuwe voorstelling maken dit voorjaar en hopen voor de zomer te kunnen try-outen. Ik hoop voor iedereen die in het theater werkt en die graag naar het theater gaat dat we gauw weer mooie dingen mogen meemaken daar. Maar nog belangrijker: blijf gezond en hou vol. Heel veel liefs en tot ziens ❤️”

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.