nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Afgelasting tour Anne en Lisa

De rest van de tour van Lonely Pony van Anne en Lisa werd geannuleerd.

Het duo plaatste volgend bericht op hun Facebookpagina:

“Lief publiek,

De corona periode heeft ons allen ontregeld en ook weer met beide benen op de grond gezet. Ook wij hebben een hele ontwikkeling doorgemaakt, als duo, als maker en als mens. Wij hebben daarom, met pijn in ons hart, doen besluiten een streep te zetten door de theatertour van ‘LONELY PONY’. Een punt te zetten achter de vorm die jullie van ons gewend zijn. We hebben tijd nodig om dit een plek te geven. We zullen wanneer de tijd er weer rijp voor is en we wellicht weer (creatieve) ruimte ervaren, onderzoeken of ‘LONELY PONY’ in een ander jasje alsnog te realiseren is. Want waar een deur sluit, gaat er een andere open. We danken jullie voor de support.

Blijf gezond, en wie weet tot gauw.

Liefs,

Anne & Lisa”

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...