nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Theaterdirecteuren-a-gogo

Bart van de Laak is de nieuwe directeur van theater De Nieuwe Vorst in Tilburg. Daar is hij sinds maart 2021 werkzaam als interim-directeur. Hij is de opvolger van Maurice Dujardin die in november 2020 stopte.

Van der Laak stopt ook als interim-directeur bij Theater De Speeldoos in Vught. Daar wordt hij opgevolgd in augustus opgevolgd door Jelmer Lesterhuis.

Eerder werd Peter Smit al de nieuwe directeur van Hoftheater in Raalte waar hij sinds januari als interim-directeur actief was. Hij volgt daarmee Roswyde Burgman op die overstapte naar Concordia Kunst en Cultuur in Enschede.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.