nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Philippe Geubels, Erik van Muiswinkel, Jasper van Kuijk, Lieven Scheire, Jelle De Beule, Koen De Poorter

Cabaretiers Philippe Geubels, Erik van Muiswinkel en cabaretier/columnist/Zweden-emigrant Jasper van Kuijk doen mee aan het twintigste seizoen van De Slimste Mens, dat vanaf 11 juli te zien zal zijn op NPO2.

Op 26 november presenteert Lieven Scheire samen met Hetty Helsmoortel een wetenschapsshow voor kleine nerds in de Antwerpse Lotto Arena, die voor de gelegenheid wordt omgebouwd tot het grootste labo van het land. Nerdland voor Kleine Nerds wordt een spectaculaire familieshow met tal van bekende gezichten en experten en natuurlijk ook met grootse explosies, knal-boem-pats experimenten en wow!-momenten. Een richtleeftijd vanaf 8 jaar voor deze show wordt gehanteerd.
Meer info en tickets:
www.lotto-arena.be

Nonkels, de komische fictiereeks geschreven door Jelle De Beule, Koen De Poorter en Rik Verheye, krijgt een tweede seizoen. De serie gaat over drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Plots staat er een Afrikaanse vluchteling voor hun deur. De Beule vertolkt in Nonkels pantoffelheld nonkel Luc.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon