nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Maya van As, Boban Braspenning, Murth Mossel, Jonas Geirnaert, Jade Mintjens

Maya van As, de helft van Vlamousse, en Boban Braspenning zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, dat start 18 januari 2023 op NPO1. Eerder schreven we ook al dat Thijs van de Meeberg een van de deelnemers is.

Murth Mossel spreekt de stem in van Flip in de familiefilm Sluimerland (Slumberland), die te zien is op Netflix.

Jonas Geirnaert en Jade Mintjens zijn twee van de bekende Vlamingen, die vanaf volgende week meedoen aan de quiz Switch, ten voordele van het De Warmste Week-fonds. Te zien op Eén van maandag t.e.m. vrijdag om 19.45 uur.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...