nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Van het boekenfront: Koos Meinderts

Deze maand verschijnt het nieuwe boek van Koos Meinderts, Zebedeus en het ganzenbord van Wisse.

“In de eikenboom, verscholen tussen de bladeren, zag hij een mannetje zitten, een stakerig ventje dat Zebedeus deed denken aan de eikel- en kastanjemannetjes die hij vroeger in elkaar knutselde voor in zijn herfstdoos.
‘Zoek je iets?’ zei het mannetje.
‘Wie ben jij?’ vroeg Zebedeus.
‘Wie ik ben weet ik niet, maar ik heet Oskar,’ zei het mannetje. ‘Geen idee waar ik vandaan kom en ik hoef nergens naartoe. Ik ben hier en hier zit ik goed, ik zie alles en bemoei me nergens mee. Maar vertel, waar ben je naar op zoek?’”

Zebedeus en het ganzenbord van Wisse verschijnt bij Hoogland & van Klaveren, Uitgeverij.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...