nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Nele Bauwens en Ben Segers zoeken dating-verhalen

Nele Bauwens en Ben Segers gaan volgend jaar een cabaretvoorstelling maken voor Valentijn, ‘Date Night Out’ . Hiervoor zijn ze op zoek naar dating-verhalen, straffe anekdotes over de liefde, of over de eerste kennismaking.

Om in een schril contrast te staan met de dating wereld van vandaag, zijn ze geïnteresseerd in echte ontroerende en ook geestige verhalen die mensen met hen willen delen. Zoals ontmoetingen in oorlogstijden, of zestigplussers die weer gaan daten.

Mensen kunnen hun verhaal doormailen naar info@nelebauwens.be.

In de uiteindelijke voorstellingen ze daarmee aan de slag, op het ritme van lovesongs. De voorstelling wordt rond Valentijn gespeeld.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...