nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Green Mirror Hotels met Pim Muda en Hanneke Drenth

Pim Muda en Hanneke Drenth zijn komend seizoen in Green Mirror Hotels, een theatervoorstelling waarin de acteurs live, voor de ogen van het publiek, in een film terechtkomen. Dat gebeurt middels greenscreen.


foto: Pim Muda en Drenth tijdens repetities

“Pim Muda (Ashton Brothers) en Hanneke Drenth (Dames Voor Na Vieren, Tis hier geen hotel) spelen een koppel, dat elke nacht slaapt in een hotel van de keten Green Mirror Hotels en elke ochtend vertrekt zonder te betalen. Wanneer de politie hen steeds dichter op de hielen zit, wil hij ermee ophouden, maar zij niet. Langzaam wordt het duidelijk, dat een van de twee de laatste hotelkamer niet levend zal verlaten…”

De voorstelling is gebaseerd op iFlat, een voorstelling waarbij GMH-schrijver John Schleipen tijdens het Schermerstad in Leiden in 2015 werd geprojecteerd op een groot scherm in allerlei situaties.

Green Mirror Hotels is vanaf september 2024 in het theater te zien onder regie van Bruun Kuijt.
greenmirrorhotels.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.