nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Van het boekenfront: Tex de Wit

Tex de Wit & Thomas Swierts – QuizPuzzels Sport

“Een QuizPuzzel is een combinatie van een quiz en een puzzel. Tex en Thomas zijn de uitvinders van die unieke en uitdagende puzzelvorm. Met kennis alleen kom je er niet. Om de QuizPuzzels op te lossen moet er flink geassocieerd en gepuzzeld worden. Tijd dus om jezelf in het zweet te werken en flink wat calorie├źn te verbranden met dit allereerste QuizPuzzels themaboek: QuizPuzzels Sport!

QuizPuzzelmasters Tex en Thomas leiden je op humoristische wijze langs grote sportkampioenen, beroemde uitspraken van sporters, sportrecords, sportfilms, sportvelden, sporttenues, olympische sporters, sporters in opspraak, sporters die slagen en sporters die falen. Voor thuis en in de sportkantine, voor sportliefhebbers en sportfanaten, voor solospelers, maar vooral ook heel leuk om in teamverband te doen. Tijdens de aankomende sportzomer staat dit boek garant voor eindeloos QuizPuzzelplezier!”

Tex de Wit is comedian en schrijver bij onder andere De Avondshow met Arjen Lubach en bedenker van de satirische programma’s Klikbeet en Makkelijk scoren. Eerder publiceerde hij het boek ‘Ik heb een slimme droger’.

Verschijnt in juni 2024 bij Alfabet Uitgevers.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.