nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Van het boekenfront: Elisabeth Lucie Baeten

In oktober verschijnt het nieuwe boek van Elisabeth Lucie Baeten, En ze leefden nog altijd. Illustraties zijn van Flore Deman.

“Sinds de verschijning eind 2022 is En ze leefden nog niet meer weg te denken uit de bestsellerlijsten. 18 000 exemplaren, tal van veroverde harten en lovende recensies later is het dan ook tijd voor dat langverwachte vervolg.

In ‘En ze leefden nog altijd’ geeft Elisabeth Lucie Baeten weer een eigentijdse, inclusieve en noodzakelijke twist aan vier bekende sprookjes. Op rijm, met humor en veel warmte kaart ze thema‚Äôs aan die nauw aan het hart liggen van de nieuwe generatie kinderen en hun ouders.”

Elisabeth Lucie Baeten schrijver en scenarist van o.a. het sketchprogramma Loslopend Wild en het tweede seizoen van de comedyreeks Nonkels. Ze is een onlinemediafenomeen. Haar meer dan 200 000 Instagramvolgers smullen van haar satirische filmpjes waarin ze als Katrien van Politiek PR of Julie van Showbizz PR politici en mediafiguren op de hak neemt.

‘En ze leefden nog altijd’ wordt uitgebracht door Uitgeverij Vrijdag.
En ze leefden nog altijd

Categorie: Van het boekenfront |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...