nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Theater De Borgh blijft bestaan

Theater De Borgh in Budel blijft bestaan. Eerder had het voltallige Stichtingsbestuur van Multifunctioneel Centrum De Borgh in Budel aangegeven per 1 augustus 2024 af te treden wegens financiƫle strubbelingen. Dit betekende ook dat de geplande theatervoorstellingen vanaf september niet meer zouden kunnen doorgaan. Daarop zijn Boy Jansen en Addie Compen van het Brabants cabaretduo Jansedecoomp in actie geschoten om het theater te redden.
Eerdere berichtgeving

Het duo kreeg vele reacties op hun hulpkreet. Daarnaast waren er ook positieve gesprekken met fracties en burgemeester die het theater hebben overtuigd om door te kunnen. Het theater is nu zelfstandig en financieel onafhankelijk.

In hele korte tijd werd er nog een programma voor komend seizoen uit de grond gestampt, met optredens van o.a. Wouter Monden, Jeroens Clan en Jochen Otten, en in de loop van het seizoen zullen er nog voorstellingen toegevoegd worden.
www.theaterdeborgh.nl

Categorie: Divers |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...