nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Regionale Vlaamse tv-zenders organiseren Zomervertellingen

Verschillende regionale tv-zenders in Vlaanderen (TVL, ATV, TV Oost en Rob tv) organiseren deze zomer Zomervertellingen en dit samenwerking met een plaatselijke brouwerij.

Op verschillende avonden in juli en augustus zal een comedian op een openluchtlocatie het publiek entertainen met boeiende verhalen. Bij slecht weer wordt er wel een binnenlocatie voorzien.

Voor de regio Limburg zijn dit: Steven Goegebeur (12 juni, Riemst), Erhan Demirci (19 juni, Diepenbeek), Elias Van Dingenen (26 juni, Borgloon), Nigel Williams (3 juli, Oudsbergen), Jeroen Verdick (10 juli, Hamont), nog aan te kondigen comedian (17 juli, Kinrooi), Yannick Noben (24 juli, Lommel), Nele Goossens (31 juli, Nieuwerkerken), Joost Van Hyfte (7 augustus, Gingelom), Raf Coppens (14 augustus, Peer), Jan Linsen (21 augustus, Kortessem), Trio Joost Van Hyfte – Jan Linsen – Lev Vanorbeek (28 augustus, Heusden-Zolder) en Koen Dewulf (4 september, Lanaken).

Voor de regio Antwerpen zijn dit: Elias Van Dingenen (1 juli, Merksem), Koen Dewulf (8 juli, Stabroek), Joost Van Hyfte (15 juli, Lint), Steven Goegebeur (22 juli, Wommelgem), Raf Coppens (29 juli, Hemiksem), Johan Petit (5 augustus, Kapellen), Sergej Lopouchanski (12 augustus, Niel), Nigel Williams (19 augustus, Brecht) en Johan Petit (26 augustus, Wilrijk).

Voor de regio Oost-Vlaanderen zijn dit: Han Solo (28 juni, Sint-Niklaas), Elias Van Dingenen (4 juli, Temse), Joost Van Hyfte (18 juli, Buggenhout), Steven Goegebeur (25 juli, Lebbeke), Nele Goossens (1 augustus, Dendermonde), Raf Coppens (8 augustus, Stekene), Koen Dewulf (15 augustus, Lede), Yannick Noben (22 augustus, Haaltert) en Nigel Williams (29 augustus, Erpe-Mere).

Voor de regio Vlaams-Brabant zijn dit: Joost Van Hyfte (2 juli, Scherpenheuvel), Jeroen Verdick & Tim Loobuyck (9 juli, Tielt-Winge), Raf Coppens (6 augustus, Aarschot), Nele Goossens (13 augustus, Tremelo) en Yannick Noben (20 augustus, Bekkevoort).

Toegang en een biertje zijn gratis. Wel wordt er gevraagd om je eigen stoeltje mee te brengen.

Meer info:
TVL vertellingen
ATV Vertellingen
TV Oost Vertellingen
Rob TV Vertellingen

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...