nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Frank van Pamelen schrijft Tilburgs jaaroverzicht 2024

Net zoals vorig jaar stelde Frank van Pamelen het Tilburgs jaaroverzicht samen. We Lusse Ze Gruun! is op 28 december te zien in Schouwburg Tilburg.

“Eén groot feest van herkenning was het vorig jaar. Tilburgse topics, theatrale vrolijkheid en volle bak ambiance. En dus kwam meteen de vraag: kunnen we hier geen traditie van maken? Het antwoord: jazeker kunnen we dat! We Lusse Ze Gruun! Dé Tilburgse afsluiting van het jaar. Een feestelijk muzikaal overzicht van 2024. Alle hoogte- en dieptepunten, besproken en bezongen door een keur aan lokale artiesten in één unieke show.

We Lusse Ze Gruun! is een heerlijke avond vol platte praot en verbale hoogstandjes. Met ouwe meezingers en gloednieuwe nummers. Wederom samengesteld en gepresenteerd door schrijver-dichter-cabaretier Frank van Pamelen. In We Lusse Ze Gruun! gaat heel 2024 door een vrolijke wringer. Ruim twee uur tilboterugblik en herkenningshilariteit. Tilburgse thema’s, vertolkt door Tilburgse artiesten, begeleid door Tilburgse topmuzikanten. Wie dat zijn? Dat maken we gedurende het jaar bekend. Hou de theatrale kanalen in de gaten! Eén ding is nu al zeker: het wordt weer een onvervalste ode aan de schôonste stad van ’t laand! Lòt ze mar koome, We Lusse Ze Gruun!”

Meer info en tickets:
www.schouwburgconcertzaaltilburg.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...