nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Ticketverkoop Jochem Myjer via loting

Komend seizoen staat Jochem Myjer met zijn voorstelling ‘Net alsof’ in de theaters.

De ticketverkoop staat in het teken van eerlijkheid en veiligheid. Door middel van een inschrijving en loting krijgt iedereen een eerlijke kans om tickets te bemachtigen en wordt er piekbelasting van de verkoopsystemen van de theaters voorkomen. Daarnaast wordt er uitsluitend gewerkt met extra beveiligde e-tickets (Smart Secure Tickets) in samenwerking met Ticketmatic, die doorverkoop zo goed als onmogelijk maken. Smart Secure Tickets zijn enkel toegankelijk via de gratis Ticketmatic app voor smartphone.

Iedereen kan zich van maandag 10 juni tot en met dinsdagavond 11 juni inschrijven. Daarna worden de kaarten voor de 64 voorstellingen door middel van loting verdeeld. Fans die een kaartje mogen kopen, horen dit op maandag 17 juni. Zij ontvangen dan een link van het theater om de bestelling te bevestigen.
speellijst

“Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer”

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...