nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Foil Arms and Hog naar Nederland en België

Het trio Foil Arms and Hog komt naar Nederland: op 1 oktober staan ze met hun nieuwe show Skittch in Koninklijk Theater Carré Amsterdam en op 2 februari 2025 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Foil Arms and Hog is een Ierse sketch-comedy groep met Sean Finegan (Foil), Conor McKenna (Arms) en Sean Flanagan (Hog). De groep treedt op voor tv, radio, in het theater en online. Het trio schrijft, filmt en monteert elke week een nieuwe sketch in hun kantoor, die ze uitbrengen op YouTube, Facebook en Instagram op IGTV. Foil Arms and Hog hebben geen specifiek genre, en maken sketches die vaak observerend en af en toe actueel zijn. Populaire sketches die op YouTube staan, zijn o.a. ‘When Irish People Can’t Speak Irish’, ‘An Englishman Plays Risk’, ‘WTF is Brexit’, en ‘How to Speak Dublin’. Het trio geef ook live shows, voornamelijk in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, maar ook in de Verenigde Staten, Australië, Nederland, Duitsland, Zwitserland en enkele keren op het Edinburgh Fringe Festival.

De naam van de groep kwam voort uit de bijnamen die de leden voor elkaar hadden: Foil (Sean Finegan) was de komische folie (foil), Arms (Conor McKenna) was ‘All arms and legs’ en Hog (Sean Flanagan) omdat hij zogezegd de schijnwerpers op zich nam.

De ticketverkoop start morgen om 10.00 uur.
tickets Nederland
tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...