nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube

Over: Primaire Behoeften

Finale CabareteSKE

Op 18 februari vindt de eerste finale van CabareteSKE in grand-cafe Berlage te Eindhoven plaats. CabareteSKE moet de zuidelijke tegenhanger worden van het Leids Cabaret Festival, Cameretten, AKF, etc. Beschermheer van CabareteSKE is Theo Maassen. Finalisten zijn Guido Weijers (winnaar publieksprijs Cameretten 2001, Leon van der Zanden (halve finalist Gronings), De Graaf en Vriends, Primaire […]

Lees meer over
, , , , ,

Cameretten: voorronde 2

Iets later dan de bedoeling door een storing bij -jawel- UPC. De tweede voorronde op 23 november werd gepresenteerd door Najib Amhali en het gastoptreden aan het eind van de avond was in handen van Mike Boddé. Er waren optredens van cabaretgroep Primaire Behoeften, Filip Haeyaert en Vincent Kross.

Lees meer over
, , , ,

Cameretten

De deelnemers aan de voorrondes voor Cameretten in het Rotterdamse Luxor zijn bekend. Op 22 november: Guido Weijers, Alex Klaasen & Martine Sandifort en Wijnand de Jong. Op 23 november: Primaire Behoeften, Filip Haeyaert en Vincent Kross. Op 24 november: Pieter Jouke, Alkemade & Bloemen en Matanja PintoDe finale volgt op 25 november.

Lees meer over
, , , , , , , , , , ,