nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Echte Mannen stopt

Echte Mannen, het theaterduo Bruun Kuijt en Rik Hoogendoorn, heeft besloten om met ingang van het nieuwe theaterseizoen (augustus 2003) definitief te stoppen als duo, dat heeft Impresariaat Angelique Finkers laten weten.

Rik Hoogendoorn zal doorgaan met het maken van theaterproducties. Naast zijn tv-werk is hij momenteel bezig met het schrijven van de productie 7x Saddam (over Hoessein en zijn dubbelgangers). Bruun Kuijt zal zich de komende seizoenen richten op het regisseren van diverse producties, zoals Hoofd in de Wolken, de Berini’s in Noorderstil, de familieproductie bij Tryater, Een Zomerzotheid en Nijntje 2.

Momenteel speelt Echte Mannen de voorstelling Folk die zij, naast de reprise van de geprezenvoorstelling ‘Het Rookkwartier’, nog tot half mei 2003 zullen spelen.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.