nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Op de radio

Gasablanca, een satirische radioprogramma met informatie over cabaret en muziek, is terug voor een tweede seizoen vanuit een nieuwe lokatie. Iedere twee weken wordt er op vrijdagavond vanuit de foyer van theater Griffioen uitgezonden met indien mogelijk, interviews met de cabaretiers die dezelfde avond hebben opgetreden.
In de eerste uitzending op 3 oktober hebben ze Adriaan Bruin, de programmeur van de Griffioen te gast die komt vertellen hoe de grote sterren bemachtigd worden en hoe jong talent wordt gespot. Daarnaast is er een interview met Def P van de Osdorp posse te beluisteren. Steeds meer cabaretiers gebruiken rap in hun shows, maar hoe gaat het nu echt? 3 oktober tussen 22:00 en 23:00
Gasablanca

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.