nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Dylan Moran komt naar Vlaanderen én Nederland

De fameuze Ierse comedian Dylan Moran komt eind november naar Vlaanderen. Op 28 november speelt hij in de Arenberg Schouwburg in Antwerpen en op 29 november in Zaal M te Brussel.
Update Moran speelt op 25 november in de Meervaart in Amsterdam.
Update 2 Na de sneluitverkochte show in Brussel is er een extra show op 27 november in de Arenberg Schouwburg in Antwerpen toegevoegd.

De meeste mensen kennen Moran van de fantastische comedyserie Black Books, maar hij is ook een uitstekend comedian die zijn nieuwe show ‘Off The Hook’ nu naar de lage landen brengt.
meer info en tickets BE
meer info en tickets NL

“In ‘Off The Hook’ krijg je een kijkje in de unieke gedachtegangen van Moran en de fijne manier waarop hij die verwoordt. Over het verschil tussen liefde en romantiek. En wat kinderen teweeg brengen in elke relatie. Over immigratieproblemen of politiek. Zijn show krijgt soms een existentieel kantje en Dylan Moran is zeker geen optimist, maar lachen zal je sowieso doen. Hij heeft de ziel van een dichter en brengt als een ervaren rot in het vak een reeks moppen en bedenkingen die tegelijk bijzonder herkenbaar en erg grappig zijn. De must-see van 2015 voor elke comedylover!”

https://www.youtube.com/watch?v=0gCXg4JEqKE

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.