nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Cabaret op Zwarte Cross

Ook dit jaar is er weer plaats voor cabaret op het Zwarte Cross Festival. Vier dagen lang, van 13 t.e.m. 16 juni, kan je hier genieten van allerlei voorstellingen, comedy, straatartiesten, schrijvers en muziek.

Dit jaar zijn er maar liefst drie locaties voor cabaret: de theatertent, de theaterpipi en het buitenpodium theater. Het programma is ondertussen bekend. Zo kan je hier naar o.a. de volgende artiesten gaan kijken: Alex Ploeg, Kasper van der Laan, Martijn Koning, Ronald Snijders, Thijs Kemperink, André Manuel en Katinka Polderman. Het exacte tijdschema van de optredende artiesten wordt later nog volledig bekend gemaakt.

Meer info:
www.zwartecross.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...