nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Guido Weijers, De Partizanen, Claudia de Breij, Paulien Cornelisse

Op 1 juni doet Guido Weijers mee aan Alpe d’Huzes, de geldinzamelactie voor kanker. Weijers zal die dag, samen met vele andere Nederlanders, zes maal de Alpe d’Huez op fietsen. Je kan Weijers sponsoren via onderstaande link.
www.deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/guidoweijers

De Partizanen zullen ook in het komend seizoen de week afsluiten bij De Wereld Dendert Door. De Partizanen volgden in januari Soundos op als huiscabaretiers van het NPO1-programma.

Claudia de Breij, Caro Emerald, Blaudzun, Tangarine, Roos Blufpand, Janne Schra, Helge Slikker, Izaline Calister en Qeaux Qeaux Joans spelen op woensdag 7 juni in Paradiso samen met topmuzikanten die de afgelopen jaren hun geboorteland moesten ontvluchten. De opbrengst van de avond gaat naar de Sounds of Change, een stichting die hulpverleners en docenten traint in het gebruik van muziek met (getraumatiseerde) kinderen in vluchtelingenkampen.
meer info

Fockeline Ouwerkerk, Egbert-Jan Weeber en Tarikh Janssen spelen de hoofdrollen in de nieuwe speelfilm ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Paulien Cornelisse.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...