nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Theater aan Zee (BE) met o.a. Wim Helsen en Kommil Foo

Van 27 juli tot en met 5 augustus vindt Theater aan Zee plaats, een tiendaags theater- en muziekfestival in de Belgische kuststad Oostende.

Er zal ook plaats zijn voor de nodige humor. Kommil Foo treedt er twee keer op. Place Musette is de naam van een reeks gratis concerten, waarbij de sfeer en gezelligheid van Montmartre wordt opgeroepen, met o.a. Mich Walschaerts, de Vlaamse kleinkunstzanger Johan Verminnen en Jan De Smet (ex-De Nieuwe Snaar). De Smet staat ook met Soirée Emancipiée op Theater aan Zee – hierin brengt hij samen met o.a. Jean Blaute, Fay Lovsky, Ineke Nijssen en Maaike Cafmeyer een muzikale ode aan Drs P. Wim Helsen presenteert Apéro Poëzie, waarin hij dichters uitnodigt om over poëzie te praten.

Meer info:
www.theateraanzee.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...