nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Bert Visscher en andere Groningse artiesten in kerstvoorstelling

Bert Visscher en andere Groningse artiesten als Arno van der Heyden, Alina Kiers, Jan Veldman en Frank den Hollander zijn eind dit jaar te zien in een bijzondere kerstvoorstelling. ‘Sneuwitje en een stuk of 7 dwergen’ gaat op 1 december in premiere in theater Geert Teis in Stadskanaal.

Naar voorbeeld van de Engelse Christmas pantomime is het een mix van genres, zoals comedy, musical, slapstick, travestie en veel actuele grappen. Bert Visscher speelt ‘Zwarte Barbara’, een vrouwenrol. De regie is in handen van Jack Nieborg.

Na de premiere is de voorstelling ook te zien in o.a. Winschoten, Delfzijl, Hoogezand, Groningen en Assen.
www.sneuwitje.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.