nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

In de media: Peter Pannekoek, Paul de Munnik, Johan Goossens, Amsterdams Studenten Cabaret Festival, Open Mic, Natascha Emanuels, Freek de Jonge

‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Peter Pannekoek, Paul de Munnik, Johan Goossens, Freek de Jonge. Verder een verslag van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, een necrologie voor Natascha Emanuels en een bezoek aan de open mic night.

Interview met Peter Pannekoek in Trouw: “De mens is de enige diersoort die struikelt”
30 mei 2018

Interview Paul de Munnik in Happinez.
30 mei 2018 (blendle)

Interview met Johan Goossens in Nieuwe Revu: “Liever hiv dan stress”.
30 mei 2018

Verslag van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival in Het Parool: “Winnaar cabaretfestival is een iel kereltje dat zijn eigen kracht kent”
28 mei 2018

De Volkskrant ging op bezoek bij “de bron van al het comedytalent: de open mic night.” Met o.a. Janneke de Bijl (winnaar Cameretten), Ben Lansink van de Open B.A.C. en Micha Wertheim, Alex Ploeg en Johan Goossens.
28 mei 2018

Necrologie voor Natascha Emanuels in NRC: “Natascha Emanuels was een leuke, rare spring-in-het-veld”
25 mei 2018

Boekenwijsheid van Freek de Jonge. Voor Psychologie Magazine kiest hij de boeken uit zijn kast die hem het meest hebben geraakt.
24 mei 2018 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.