nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Dylan Moran met nieuwe show ook naar Nederland

Eerder werd al bekend dat de Ierse comedian Dylan Moran in april 2019 naar Belgiƫ komt met zijn nieuwe show Dr. Cosmos. Zijn Nederlandse fans worden ook bediend met een optreden in het RAI Theater in Amsterdam op 5 april.

De meeste mensen kennen Moran van de fantastische comedyserie Black Books, maar hij is ook een uitstekend comedian. In 2015 speelde Moran voor het laatst in Vlaanderen met zijn show ‘Off the hook’. Zijn nieuwe show brengt hem langs 42 Britse zalen en een hele lijst van Europese landen.

De kaartverkoop start op vrijdag 7 september om 10.00 uur.
www.mojo.nl

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.