nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Ilse Warringa schrijft komedie De Ongeplukte Zusters van Almere County

Komend theaterseizoen kan je gaan kijken naar De Ongeplukte Zusters van Almere County, een oergeestige muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa en losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen.

In De Ongeplukte Zusters keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun verlangen naar liefde, hartstocht en begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.

De hoofdrollen worden vertolkt door Ilse Warringa zelf, Plien van Bennekom, Wart Kamps, Rop Verheijen en Bart Rijnink.
speellijst

foto: Mark Engelen i.s.m. Studio Room

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...