nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Op tv: Tineke Schouten

Vanavond zendt RTL een compilatie uit van de voorstelling T-Splitsing van Tineke Schouten. RTL4, om 21.35 uur.

“Het maken van keuzes, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke levensveranderende keuzes om je baan op te zeggen en met heel je hebben en houwen te vertrekken naar het buitenland. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit. In T-Splitsing kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Hoe is ze eigenlijk cabaretiere geworden en waarom geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze het ook zeer naar haar zin heeft als ze met haar gezin vakantie kan vieren? Het maken van al die keuzes mag soms best vermoeiend zijn, maar Tineke zou Tineke niet zijn als ze er ook niet de humor van inziet. Dus zullen in deze zeer persoonlijke show ook haar bekende typetjes langskomen.”

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.