nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Mike Boddé en Johan Hoogeboom schrijven muziek voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Mike Boddé en Johan Hoogeboom hebben de muziek geschreven voor de bioscoopfilm Dikkie Dik en de verdwenen knuffel.

Het verhaal gaat over Dikkie Dik die ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: zijn knuffel Beer is verdwenen en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje. Samen gaan ze op onderzoek uit en daarbij stuiten ze op onverwachte uitdagingen. Een bed kan ook een trampoline zijn, een steen in de tuin blijkt een schildpad te zijn en op een waslijn kun je circustoeren uithalen. Hun zoektocht wordt een ontdekkingsreis en leidt hen naar onbekende nieuwe gebieden, zoals het weiland, de sloot, het bos en het strand. Onderweg treffen ze andere -voor hen onbekende- dieren, die hen proberen te helpen.

De verteller van het verhaal is Burny Bos – hij overleed vorig jaar, maar zijn bijdrage was al opgenomen.

De liedjes uit de film zijn ondertussen ook te beluisteren via Spotify.
www.spotify.com

De film is vanaf 19 juni in de bioscoop te zien.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...