nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Rock mee met Drs P

Op 15 juni 2025 kan je in de Kleine Komedie in Amsterdam gaan kijken naar de voorstelling Rock mee met Drs P.

Drs. P is onsterfelijk. Hij blijft onze taalvirtuooste taalvirtuoos. Oké, officieel is hij vandaag precies 10 jaar dood, maar zijn werk leeft eeuwig voort. Ons land zit vol volgers en vertolkers. Erik van Muiswinkel, Fay Lovsky en Ringo Maurer, om maar een paar te noemen. Maar ook Dafne Holtland, Zazi en Ivo de Wijs. Pierre van Duijl, Wilma Bakker en Flip Noorman.

In Rock mee met Drs. P! komen hits voorbij zoals Veerpont (Heen en weer) en de Dodenrit (Troika), klassiekers als de Zusters Karamazov (Tante Constance en Tante Mathilde), maar ook minder bekende liedjes uit het bizarre oeuvre van de doctorandus. Unieke vertolkingen zijn het, met een geweldige band, gepresenteerd door Ivo de Wijs en Vic van de Reijt. Leve onze goede czaar!

De kaartverkoop start op 10 juni om 10.00 uur.
www.dekleinekomedie.nl

Foto: Mark Kohn

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...