nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Op tv: Jan Jaap van der Wal

Vanavond is de tv-registratie van Jan Jaap van der Wals show ‘Geen Stem’ te zien bij de VRT op Canvas om 21.00 uur.

“Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiële inwoner van ons land. Met een rijksregisternummer en al. Helaas komen de verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen. Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen.

Van der Wal heeft zich in zowel de TV-programma’s ‘De Ideale Wereld’ en ‘Jan Jaap op Zondag’ alsook in zijn zaalshows in Vlaanderen jarenlang een politiek geïnteresseerd en geëngageerd comedian getoond.

Daarom brengt hij in het voorjaar van 2024 in aanloop naar de verkiezingen in mei een heuse verkiezingsconference naar de theaters onder de titel: GEEN STEM Zoals u van hem gewend bent neemt hij GEEN blad voor de mond, heeft hij GEEN genade, maar hij belooft ook plechtig dat het GEEN al te serieuze avond zal worden. En daarbij heeft hij GEEN stem, dus het zal ook verder GEEN consequenties hebben voor het politieke landschap na de verkiezingen.”

foto: Frank Ruiter

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.