nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Urbanus toert op zijn 75-ste met best of

Urbanus wordt vandaag 75 jaar. Toch gaat hij nog (waarschijnlijk) één keer op tournee met een best-of-show. In de voorstelling ‘Bes tof’ brengt hij zijn beste liedjes en conferences, sommige ook in een hedendaags jasje gestoken.

“Terwijl veel mensen dachten dat ik na mijn ‘Bis Bis Bis’ show zou stoppen wil ik hen foppen en toch nog een nieuwe theatertoer opstarten. Ik ga op zoek naar mijn beste sketches en liedjes die ik ooit heb gecomposteerd en maak er een hedendaagse herinterpretatie van. Daarom noem ik die show BES TOF met een rood besje.

Sowieso wil ik mijn publiek altijd blijven verrassen met onverwachte grappen, maar bekende hits zorgen ook altijd wel voor leuke ambiance. Dan klappen de fans mee en kan ik makkelijker mijn maat houden.

Waarschijnlijk kan ik ook wat nostalgische gevoelens opwekken bij mensen die zich in hun kindertijd geamuseerd hebben met mijn humor van toen. Zo wordt het geen Mest Stof maar wel een Bes Tof.

Allemaal hartelijk welkom.

Urbanus”

De ‘Bes tof’-tournee start in februari 2025 in Vlaanderen. Daarna, in 2026, is de voorstelling in Nederland te zien. Urbanus zal de show spelen zolang er vraag naar is en hij het zelf leuk vindt. Wanneer hij dus precies stopt met optreden, staat nog niet vast.
speellijst

© Comedyshows.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...