nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Kiki Schippers, Kamagurka, De Lachende Derde

Kiki Schippers heeft meegewerkt aan de tentoonstelling ‘Lievelingen, Woerdenaren over hun favoriete kunstwerk’, die nog t.e.m. 5 mei te zien is in het Stadsmuseum Woerden. In deze expo over lievelingskunstwerken van bekende en minder bekende Woerdenaren kozen deze 29 Woerdenaren een favoriet kunstwerk, gaven gedurende vier maanden hun favoriete privé kunststuk in bruikleen van het museum en droegen zij ieder ook een buurtgenoot voor die in hun ogen belangrijk is voor de Woerdense samenleving.
Meer info:
www.stadsmuseumwoerden.nl

We meldden al eerder dat er dit jaar een schilderij van Kamagurka op het etiket van het bier Abt 12 Magnum 2018 van brouwerij St.Bernardus staat. Ieder jaar vraagt deze brouwerij uit Watou (BE) aan een kunstenaar om een etiket uit te werken. Deze keer werd Kamagurka gevraagd, die ‘De Regenpijp’ maakte voor het etiket. Wie op 2 februari een fles Abt 12 Magnum 2018 koopt bij brouwerij St.Bernardus, kan dadelijk zijn exemplaar laten signeren door Kama – hij zal die namiddag aanwezig zijn om ieder etiket van een handtekening te voorzien.
www.facebook.com/St.Bernardus.beer

De Lachende Derde, het duo bestaande uit Sophie de Hart en Wouter van Dijk, stond in 2017 nog in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ondertussen hebben ze zich volledig toegelegd op Nederlandstalige popmuziek en noemen ze zich 16bis. Hun eerste cd werd deze maand uitgebracht en is verkrijgbaar via hun website.
www.16bis.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...