nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Op tv: Arjen Lubach

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling Arjen Lubach Live! van Arjen Lubach.

Na 140 uitverkochte shows, door het hele land, sloot Arjen Lubach de reeks af in een volle Amsterdamse Schouwburg, voor de televisieregistratie. De voorstelling Arjen Lubach LIVE! laat een andere Arjen zien dan die we kennen uit Zondag met Lubach. Zijn verhalen zijn persoonlijker en zijn contact met het publiek is intiemer. Het nummer ‘Beter in bed’ uit de voorstelling werd in 2020 genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Daarnaast werd ‘Beter in bed’ net als het liedje ‘Woke’ een hit op YouTube, met meer dan een miljoen views.

Arjen Lubach Live wordt uitgezonden op NPO3 om 21u15.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...